Portfolio

Malliksi joitakin projekteja

Maailma olisi tylsä paikka,

jos ihmiset pukeutuisivat samanlaisesti, ajaisivat samankaltaisilla autoilla, söisivät samanmakuista ruokaa ja myisivät samoja tuotteitaan samoilla markkinointitoimilla.

Onneksi näin ei ole, vaan samat asiat tuodaan esiin monin eri tavoin, painotuksin ja maustein. Markkinoinnissa on tärkeätä erottua positiivisella persoonallisella tavalla muista kilpailijoista.

Tavoitteletpa pientä tai suurta asiakaskuntaa, niin Mainostoimisto Penbox suunnittelee ja toteuttaa toimivan ja omannäköisen markkinoinnin. Brandisi layout suunnitellaan yksilöllisesti juuri sinulle.

Kaikki mainospalvelut ja -tuotteet saat Penboxista joko suoraan tai jälleenmyyjäeduin. Yrityksen perustarpeista on hyvä aloittaa; logo, wwwerkkosivut, yritysesite, käyntikortti ja SOME-kanavat edustuskuntoon. Näiden pohjalle voidaan rakentaa näkyvää kampanjamarkkinointia verkkoon, kivijalkaan ja vaikka messuille.

Historiaa

Mainostoimisto Penbox aloitti toimintansa Uudessakaupungissa 90-luvulla, siirtyi sitten milleniumvuonna 2000 Turkuun Satakunnantielle, ja edelleen Kaarinan Littoisiin vuonna 2011.

Asiakaskuntamme muodostuu eri alojen yrityksistä, kaupungeista ja kunnista. Myös yksityishenkilöille on tehty toteutuksia.

Kooltaan suurimmat työt ovat olleet 30-metriset suurkuvatulosteet ja koko seinän mittaiset taustakuvat liiketiloihin. Rekka-autoihin on myös tehty isoja tarroituksia. Pienimmät printit neliösentin mittaisia merkintätarroja ja rullaetikettejä.

#

Tarroitusta ennen digiaikaa.

#

Käsinmaalattu ja tekstit tarrakirjaimin.